Exotic Parket - Logo
 
Начало Промоции Паркет Цени Галерия Референции F.A.Q. Контакти
 

Топ ОФЕРТИ

01 Февруари 2010
Разпродажба
 
01 Ноември 2009
Отстъпки
 
 
Безплатен монтаж!
 
 

Често Задавани Въпроси

• Защо да изберем паркет?

Паркета е дълготраен естествен продукт и носи приятно усещане за уют, топлина и допир с естествения материал. Паркета е незаменим в интериорните решения. Няма алтернативен под който би го заменил успешно.

• Скъп ли е паркета?

Инвестицията за покупка на естествен паркет не е малка, но като се вземе под внимание дълготрайността на паркетната подова настилка която е минимум 50 години, паркета е най-евтината настилка във времето.

• Какви са основните характеристики на естествения паркет?

Първо вида дървесина – от него се обуславя трайността, обемната деформация, плътноста, цвета. Следващата характеристика е как е завършен паркета дали е лакиран или омаслен от качеството на финишния слой зависи устойчивостта на триене, драскане и износване. Друга важна характеристика е размерите на паркета от това зависи най-вече визията и крайния ефект.

• Екзотична или европейска дървесина?

Дъбовият паркет винаги е бил обект на покупка от много потребители. Красивият блясък и стабилност на дъба го подрежда сред първите места по продажби пред всички останали видове дървен материал у нас. Много хора избират дъбовия паркет заради високото му качество като дървен материал и достъпност като цена. Търсенето напоследък е насочено към вносните паркети от екзотична дървесина, или дъбови паркет оцветен в различни нюанси. Те са произведени по различен стандарт и се предлагат в по-търсените размери тип дюшеме със дължини 400-1800мм, широчина – 120-190мм. Най голямото предимство на екзотичните видове е че със своята здравина и физико-механични свойства превъзхождат европейските дървесини. Те са предпочитани и заради богатата гама цветове и декори. И заради носещият се от тях дух на екзотика. Екзотичната дървесина е в диапазон от най-светли до най-тъмни тонове, което допълнително увеличава интереса към нея. Паркетът от Мербо, Бамбук, Пиланг, Сукупира, Тик и др. придават съвременна обстановка в помещенияата където са положени. Тези паркети са привлекателни и пълни с настроение, всеки от които притежава собствен стил.

Следваща страница >>>

 
СД-Инженеринг ЕООД © 2014г.