Exotic Parket - Logo
 
Начало Промоции Паркет Цени Галерия Референции F.A.Q. Контакти
 

Топ ОФЕРТИ

01 Февруари 2010
Разпродажба
 
01 Ноември 2009
Отстъпки
 
 
Безплатен монтаж!
 
 

Често Задавани Въпроси

• Какво да предпочетем:Фабрично обработен паркет или не лакиран?

Фабрично обработения паркет е с микрофаска, чиято цел е визуализация на всеки детайл. Той е фабрично шлайфан и лакиран UV лак или омаслен. В случаите когато клиента закупува паркета с нанесено в заводски условия покритие, той лесно се монтира и не се нуждае от допълнително циклене и лакиране. При фабрично обработения паркет се спестяват редица операции и технологичното време за монтаж е много късо, а също така противоалергичен и хигиеничен като вече готов продукт. Спестяването на време за обработка и финанси от ненужните консумативи го прави крайно подходящ избор. Ефекта във визията на готово лакираните паркети много често не може да се постигне с паркет който се обработва на място. Нелакираните паркети се нуждаят от допълнителна обработка при полагане - шлайфане, фугиране, лакиране, като те могат да бъдат също така обработени и със масло.

• Колко би трябвало да е влажността на паркета?

Влажността на паркета би трябвало да е 9 ±2%.

• Трябва ли да се аклиматизира паркета?

След доставката паркета трябва да престой една две седмици в помещението в което ще се реди за да се аклиматизира така да се каже. Тоест максимално да се доближи влажността на дървесината до равновесната влажност преди да бъде монтиран.

• Има ли мода при паркетите? Кое е актуално?

Естествено освен класиката която е актуална винаги има и модни тенденции при паркетите както и при цялостните интериорни решения. Вида на паркета много зависи от стила и цветовото решение на помещенията, както и от обзавеждането. Най-добрия вариант е когато всичко е съчетано по най-добрия и издържан в стилово отношение начин, поради което ние предлагаме и поддържаме толкова богата гама от дървесни видове – подходящи за реализацията на всички идеи.

<<< Предишна страница

 
СД-Инженеринг ЕООД © 2014г.