Exotic Parket - Logo
 
Начало Промоции Паркет Цени Галерия Референции F.A.Q. Контакти
 

Топ ОФЕРТИ

01 Февруари 2010
Разпродажба
 
01 Ноември 2009
Отстъпки
 
 
Безплатен монтаж!
 
 
 

МОНТАЖ НА ПАРКЕТ

Монтирането на паркета е важна част от нашата дейност, затова при нас работят добре обучени и опитни майстори, които използват доказани практики и технологии, това оправдава и дългосрочната гаранция която даваме за Вашата подова настилка.

Голяма част от екзотичните паркети се предлагат във готов завършен вид т.е те са шлайфани и с фабрично лаково покритие със специален UV лак и микрофаска която се образува при сглобка. Фабрично обработените екзотични паркети са готови за директно полагане, което скъсява значително технологичните срокове за поставяне, редица операции и консумативи а наред със това се спестяват и финансовите средства за материали и труд.

Монтажа на паркетната настилка се извършва след задължителен оглед на обекта от наш специалист с цел да установят условията и готовността за монтаж на настилката, а те са:

• Геометрия на помещението;

• Равниност на подовата повърхност;

• Относителна влажност на подовата настилка;

• Налични денивелации;

• Незавършени предходни СМР;

• Начин на монтаж.

Монтажа на фабрично лакираните паркети се изразява в редене с цялостно лепене към основата с двукомпонентно полиуретаново лепило. При по-слаби, ронливи или замазки с малко по-висока влажност замазки се препоръчва те да бъдат предварително грундирани преди нареждането на паркета.

СЪВЕТ: Препоръчваме ви фирмата от която си закупувате паркета да извърши и неговия монтаж, тъй като само в този случай Вие може да получите и цялостна гаранция - гаранция за паркета, продуктите, технологията и трайността на подовата настилка.

 
 
СД-Инженеринг ЕООД © 2014г.